Японският производител Suzuki използва изложението в Токио, за да представи концептуалния си

...
Японският производител Suzuki използва изложението в Токио, за да представи концептуалния си
Коментари Харесай

Сузуки показа новия Swift

Японският производител Suzuki употребява ревюто в Токио, с цел да представи концептуалния си модел Swift. Въпреки, че към този момент той е единствено идея, хечбекът е планиран за за покаже по какъв начин ще наподобява серийният вид, който ще бъде пуснат в продажба следващата година.

 Suzuki Swift

Размерите на хечбека с 5 порти са дължина 3860 мм, ширина - 1695 мм, височина -- 1500 мм и междуосие от 2450 мм. От Suzuki не споделят други механически детайлности, само че като се има поради доста близкото подобие на размерите на концепцията с размерите на сегашния Swift, най-вероятно новият артикул ще резервира същата платформа. По предварителни данни в Япония хечбекът ще се продава с трицилиндров двигател, комбиниран с 48-волтов стартер-генератор и CVT.

Външният дизайн на Swift е модифициран, като в същото време следва досегашния жанр на модела. Концептът се отличава с познати пропорции, само че е получил изцяло нов дизайн на предницата, разнообразни брони и линия на  " рамото ", както и осъвременена светлинна техника.

 Suzuki Swift

Интериорът също е съществено преосмислен, като отчасти е взаимстван от други индустриални модели на Suzuki. Като цяло той ще остане относително елементарен и бюджетен - например концептът е оборудван с аналогови принадлежности, дребен екран на медийната система и обичаен скоростен лост. На формалната фотография можете даже да видите CD слот дружно с USB портове.

Очаква се серийната версия на новото потомство Suzuki Swift да дебютира преди края на тази година. По-близо до 2025 година Suzuki ще предложи и  " напомпана "  версия на модела, наречена Swift Sport.

 Suzuki Swift

Опитът на Suzuki в създаването на компактни коли може да бъде приносът на марката към съвместeн проект с Toyota. Според някои информации двете компании към този момент работят върху основаването на дребен електрически кросоувър въз основата на концепцията bZ Small Crossover на Toyota.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР